Домаће суве таљателе од 100% спелтиног брашна

390,00 RSD
Остали детаљи
+

Састав: спелтино брашно

Тип-400, јаја, со, вода

Рок употребе: 1 година на температури од 0Ц до +30Ц

Тежина: 200 гр ±5

Датум паковања утиснут на рубу кесице

Алергени: садржи глутен

Description

Састав: спелтино брашно

Тип-400, јаја, со, вода

Рок употребе: 1 година на температури од 0Ц до +30Ц

Тежина: 200 гр ±5

Датум паковања утиснут на рубу кесице

Алергени: садржи глутен